If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колко преправяне е нужно за преминаване от към смукателен колектор с променлива дължина, целта на галимацията е подобряване въртящия момент в ниските обороти на цф1 2.0 16v.
Колко преправяне е нужно за преминаване от към смукателен колектор с променлива дължина, целта на галимацията е подобряване въртящия момент в ниските обороти на цф1 2.0 16v.
Весели празници!
Много странно, аз нямам оплаквания от ниските оборти.
Сигурен ли си че всичко ти е наред технически ?
Много странно, аз нямам оплаквания от ниските оборти.
Сигурен ли си че всичко ти е наред технически ?
Вариатора ми не е в перфектно здраве, ще прегледам за пукнатини, свещите са ми за смяна, дебитомера би трябвало да е окей, колата във високите върви добре до прекъсвач, освен вариатора и свещите другото не вярвам да окаже кой знае какво влияние, предполагам, че заради свещите променя ъгъла на запалваме ама надали с много.
Така си мислех и аз, а колко е трудно да мина на следващия комп, освен смяна на датчици?
Ами единия ти е в краката на пасажера другия на дросела, заслужава ли си целата галимация. За смяна на "датчици" разбирам аз ДКВ, ДРВ, колело РВ, дросел + ТПС, температурен датчик, бобини, колектор, дебитомер, ламбда сонда, бензинови дюзи, горивна рейка, бензинова помпа и още нещо със сигурност...
Comment